ЖК „Місто Трав” отримав нагороду Кришталева цегла

12

Grudzień 2017

Найкращі інвестиційні проекти будівельної галузі Львівської області отримали нагороди XVII міжнародного конкурсу «Дім-2017» – Кришталева Цегла за кращу будівельну інвестицію по обидві сторони східного кордону Європейського союзу – на шляху сонця і снігу, який відбувся у м. Любліні Республіки Польща під патронатом голови обласної державної адміністрації Олега Синютки.
Цей конкурс став найбільшим оглядом досягнень в архітектурі і будівельних конструкціях, реконструкції та реставрації об’єктів по обидві сторони східного кордону Європейського союзу, а статуетка Кришталева Цегла сприймається в інвестиційному середовищі як вираження визнання та особливої форми рекомендації.
Житловий комплекс «Місто Трав» м. Львів став переможцем у категорії «Житлові будинки» та зайняв перше місце у цій номінації. Жюрі конкурсу особливо відзначило архітектурні рішення, планування квартир, та внутрішнє оздоблення комплексу, та зазначило що реалізація цього проекту продумана до самих дрібних деталей.
Міжнародна і міжрегіональна формула конкурсу відображає характер та ідеї Європейського співтовариства, ґрунтується на взаємному обміні знаннями та досвідом і не тільки у сфері архітектури, будівництва, міського планування, але і захисту навколишнього середовища і культурної спадщини.
За час існування конкурсу, протягом 16 років, між собою змагалися понад 800 будівельних проектів, реалізованих в прикордонних районах Польщі, України, Білорусії, Литви, Словаччини.
Міжнародне Журі щороку стає перед важким завданням: оцінити перлини архітектури східного прикордоння ЄС не тільки з точки зору практичності та оригінальності архітектурних рішень, якості виконання, але також і їх позитивного впливу на навколишнє середовище, а також в аспекті соціальних, культурних і національних цінностей.
Організаторам конкурсу залежить на рекламуванні кращих інвестицій, просування передового досвіду у будівельній галузі, враховуючи також охорону навколишнього середовища. У відповідності з ідеєю конкурсу нагороджуються всі основні партнери процесу будівництва – інвестор, дизайнер і підрядник.