Група компаній Greenville приєдналася до Конфедерації будівельників України

10

червня 2023

Міжнародна група компаній Greenville увійшла до складу Конфедерації будівельників України (КБУ). Про це стало відомо у четвер, 8 червня, під час засідання Ради директорів КБУ.

Участь в засіданні взяли також представники міністерств та Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, Державної інспекції архітектури та містобудування України, інших державних інституцій, народні депутати, керівники будівельних компаній, профільних бізнес-асоціацій та об’єднань.
Комерційна директорка Greenville Руслана Грабко зазначила, що вступ до КБУ – це новий імпульс до розвитку, можливість обміну досвідом та експертизою з колегами та партнерами.

«Міжнародна група компаній Greenville більше 20 років представлена на ринку нерухомості. На сьогоднішній день ми маємо в активі десяток успішних проектів в галузі девелопменту. Під час війни ми продовжуємо будівництво. Зовсім нещодавно ввели в експлуатацію паркінг на території ЖК Greenville Park в Києві, який активно будується. У ЖК Greenville Park Lviv два нові будинки почали будувати, три ввели в експлуатацію. До того ж, ми не обмежуємося лише напрямком нерухомості. Є також інші перспективні ділянки для розвитку, у тому числі «зелена» енергетика. Зараз портфель проектів Greenville в цій галузі, розташованих на території Україні, Польщі та інших країн Європи, сягає майже 700 МВт встановленої потужності. Наше завдання – працювати для підтримки української економіки, покращувати інвестиційну привабливість, бути прикладом впевненості, сталого розвитку та надійності. Тому вступ до КБУ, організації, яка налічує понад 700 учасників, – це об’єднання з колегами, партнерами та однодумцями», – резюмує Руслана Грабко.

Під час засідання Ради директорів КБУ обговорили також актуальні питання післявоєнного відновлення та реконструкції, компенсації за пошкоджене житло внаслідок бойових дій, тендерних закупівель, підвищення кваліфікації архітекторів, оновлення системи отримання ліцензії на будівництво та співпраці девелоперів з банківськими установами. Президент КБУ Лев Парцхаладзе розповів про поточну діяльність Конфедерації, організацію заходів щодо відбудови зруйнованих українських міст, комунікацію з європейськими партнерами тощо.

Крім того, керівництво КБУ підписало меморандуми про партнерство з Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» (ICC Ukraine) та Всеукраїнської асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

Відео з Конфедерації будівельників України